Tepecik İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sosyal becerileri gelişmiş, akademik başarıları yüksek, tüm yeteneklerini ve gizil güçlerini fark ederek kendini gerçekleştirmiş, vatanına aşkla hizmet edecek hafızlar yetiştirmektir.

Misyon: Yaradılış amacını aklından çıkarmayan İslami ve insanî tüm güzel hasletleri kendinde toplayan, Kur´an´ı anlayan ve hayatını Onunla anlamlandıran, Çağın gerektirdiği akademik ve bilimsel donanıma sahip olan, Geçmişini ve geleneklerini çok iyi özümseyerek yaşadığı çağı bu birikimle yorumlayan, Medeniyetimizin ortak değerlerini ve evrensel değerleri kendinde toplayan, Ana dilini etkili ve doğru kullanmanın yanında dünya dillerine azami derecede vakıf olan, Ülkesi, milleti ve tüm insanlık için büyük idealleri ve hedefleri olan ve bunların peşinden yılmadan koşan, Kültür ve sanata karşı duyarlılığı üst düzeyde olan, bu alanı takip eden veya bu alanda önemli eserler üretecek bilgi, beceri ve zihin yapısıyla kendini donatan Hafızlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli Sistem
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepecikiho.meb.k12.tr

Adres - TEPECİK MAH. 2320 SK. TEPECİK İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 52 KOZLUK / BATMAN

Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - TEPECİK MAH. 2320 SK. TEPECİK İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 52 KOZLUK / BATMAN

Ulaşım Ulaşım Belediye otonüsü, Minibüs, Halk Otobüsü